Vervoer jouw vracht op een eerlijke manier!

de meest duurzame alternatieve transport methode

Fairtransport Shipping Company is van mening dat het nemen van schone keuzes in de scheepvaart en het investeren daarin van groot belang is bij het verzekeren van een duurzame en eerlijke toekomst voor onze toekomstige generaties.
Onze succesvolle vloot heeft jarenlange ervaring in het onder zeil vervoeren van waardevolle, duurzame goederen over de hele wereld. We werken met hoogwaardige en erkende producenten en handelaren, met mensen met een klimaatvriendelijke visie.

Maak met jouw lading ook deel uit van deze transformatie!

Duurzame
keuze

Transporteer je vracht met Fair-transport Clean Shipping en verklein de CO2-voetafdruk van jouw vracht aanzienlijk.

Veilig
transport

Ons toegewijde team van professionals biedt een hoog serviceniveau en zorgt er op betrouwbare wijze voor dat je lading veilig in de aangewezen haven aankomt.

Toekomst
bestendig

Veranker je inzet voor klimaatbescherming en milieubewustzijn en zet je samen met ons in voor schoon transport!

Marketing
waarde

Jouw product komt in het middelpunt van de belangstelling te staan en krijgt de aandacht die het verdient wanneer het op één van onze, in het oog springende, schepen in de haven aankomt en het verhaal van de bijzondere reis wordt verteld.

 

Maak deel uit van de transportrevolutie!

 

Help mee onze toekomst vorm te geven!

Bij Fairtransport vind je de enige vrachtzeilvloot ter wereld. We bieden de meest duurzame en milieuvriendelijke transportmethode waarmee, aangedreven door de pure kracht van de wind en de toewijding van onze toegewijde bemanning, ook jouw goederen over zee kunnen worden vervoerd. 

Bij ons krijg je de bijzondere mogelijkheid om samen met onze bemanning de lading aan boord te brengen, mee te zeilen, en zelfs aan het roer te staan ​​als jouw product onderweg is naar de haven van bestemming.

We zijn trots op onze duurzame partners

Klik op het logo en lees hun verhaal

Video afspelen

Een enthousiast &
Professioneel Team!

Sinds 2007 hebben we voortdurend betrouwbare en duurzame relaties opgebouwd met wereldwijde douaneautoriteiten, havenautoriteiten en betrouwbare regionale partners.

Ons professionele logistieke team werkt dagelijks met de kapiteins samen om de veiligste routes te bepalen. Tijdens het gehele transport, van laden tot het aan de kade brengen van de duurzame goederen, zorgen de kapitein en de bemanning voor de kwaliteit van het transport en de veiligheid van jouw lading.

Offerte aanvragen

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Voelt jouw ontdekkingsgeest zich aangesproken? Heb je dorst naar avontuur? Heb je speciale vragen? Wil je meer weten?

We horen graag van je! Wij geven je graag meer informatie over schone en duurzame transportmogelijkheden van jouw lading over zee. Wij staan ​met raad en daad aan je zijde als je je lading wilt vervoeren op de kracht van de wind!