Investeer in de Fairtransport missie!

Word scheepseigenaar!

Onze schepen zijn eigendom van partenhouders en volgen het model dat beproefd en getest is in de gouden eeuw van zeilen. Tijdens de bouw- en restauratiefase zijn parten/aandelen in de schepen verkocht om deze te kunnen financieren. Door dit model te gebruiken hebben we weer zeilende vrachtschepen kunnen maken. Nu breiden we uit naar een grotere, meer commerciële schaal.
Elk scheepsbedrijf wordt gecontroleerd door de aandeelhouders. Jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden waarop het management het beleid en de jaarrekening van de onderneming voor het voorgaande jaar en de prognoses voor het volgende jaar publiceert.

Word ook scheepseigenaar!

Investeer in een klimaatvriendelijke toekomst

Sinds onze vroege dagen, met de wind in de zeilen en onze lading aan boord, hebben we veel nieuwe en bekende plaatsen bereikt, zijn we teruggekeerd en vertrokken naar nieuwe, ontdekten we het onbekende en hielden we het bekende in stand, we werkten samen en herstelden, we bewaarden tradities en omarmden innovatie. En daarmee was het nog niet klaar!
Zo hebben we sterke en betrouwbare maritieme handelsrelaties opgebouwd over zeeën en oceanen. De markt voor klimaatbewuste, biodynamische, eerlijke en duurzaam geproduceerde producten groeit gestaag en vooral de groeiende vraag van de consument betekent dat er in de toekomst meer varende vrachtschepen in de vaart zullen moeten worden genomen.

Onze zeilen zetten

De volledige rechten van de aandeelhouder worden beschreven in de akte, op verzoek verkrijgbaar per post. Door de exploitatie van de Tres Hombres zijn er al sterke zee-handelsbetrekkingen tot stand gebracht in de zich uitbreidende organische / bio-dynamische productmarkt. Deze nichemarkt groeit en zorgt ervoor dat toekomstige schepen in de Fair-transport Line kunnen worden ingezet voor direct varende vracht. We hebben ambitieuze doelen voor de komende jaren – het toevoegen van nog een schip aan ons rooster is nog maar het begin. Elk schip werkt als een module van Fairtransport Shipping Ltd. Invest en ondersteunt de vaardigheden die nodig zijn om sterkere handelsrelaties op te bouwen, te exploiteren en te onderhouden.

De toekomst van emissievrije zeevaart.

De Tres Hombres hebben de weg gebaand voor duurzaam transport … maar dit is nog maar het begin. Het is ons doel om onze vrachtvloot uit te breiden met veel meer schepen die onder zeil werken. Dit vermindert vertragingen in onze supply chain langs de gehele rederij.
Fairtransport hanteert een tweesporenbeleid: het traditionele en het innovatieve. Terwijl we momenteel gebruik maken van beproefde traditionele schepen die eeuwenlang de handelsroutes over de wereld hebben afgelegd, ontwikkelen we ook innovatieve, hoogwaardige technologie die nog nooit eerder op de oceanen is gezien.

Word scheepseigenaar!

Onze schepen zijn eigendom van de aandeelhouders, partenhouders genoemd, en volgen het model dat beproefd en getest is in de gouden eeuw van zeilen. Tijdens de bouw- en restauratiefase zijn deze parten in de schepen verkocht om ze te kunnen financieren. Op basis van dit model hebben we het werk succesvol kunnen uitvoeren, waardoor zeilende vrachtschepen weer in het leven zijn geroepen en het vrachtvervoer onder zeil krachtig wordt bevorderd.

We zijn trots op onze duurzame partners

Klik op het logo en lees hun verhaal

Aanmelden nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, informeren we je als eerste wanneer we nieuwe zeilroutes publiceren. De Fairtransport “Sailmail” staat bomvol spannende zeilavonturen, exotische producten en het laatste nieuws over de schepen en haar events. Deze mag je niet missen!