Shipping is the most dirtiest industrie on the planet.

Shipping is the most dirtiest industrie on the planet. 

Informeer u zelf over tijdens de première in Amsterdam 22 april 2016 in de Undercurrent.

 

De eerste Earth Day, 22 April 1970, was het begin van bewustwording en het mobiliseren van mensen om zich in te zetten voor de aarde. Nu 46 jaar later blijft deze beweging mensen inspireren en uitdagen om met nieuwe initiatieven de planet te beschermen. Ieder jaar worden op deze dag over de hele wereld events georganiseerd.

And so it begins. Today. Right here and right now in Amsterdam op 22 April. vanaf 18:00 uur.

Earth Day is meer dan alleen een dag. Het is groter dan meedoen aan een klimaatmars of handtekening zetten onder een petitie. Het gaat om grote urgente stappen zetten; 7.8 miljard bomen planten, 100% commiteren aan duuzame energie. Het momentum van de COP21 in Parijs mag niet verwateren.

Daarom vertonen we Sea Blind op Earth Day.

De scheepvaart is de meest vervuilenste industrie ter wereld maar ook de duurzaamste. Met geen enkele vorm van transport kun je in een keer 117 miljoen bananen vervoeren maar scheepvaart kan en moet schoner.

SeaBlind vertelt een nog weinig bekend maar fascinerend verhaal en is een remedie tegen onze “Zee Blindheid”.  Na Sea Blind volgt een debat met Bernice Notenboom ( Klimaatjournaliste), Liesbeth van Tongeren (Tweede Kamerlid voor GroenLinks), Dirk Kronemeijer (Goodfuels), Scott Kenedy (OpenLabel), Marleen van de Kerkhof (Rijkshavenmeester Amsterdam), Sven Jense  (Amsterdam Fossielvrij) en het publiek naar aanleiding van de filmvertoning.

Wilt U Seablind Amsterdam bijwonen?

Free/Donation Tickets

Normal Tickets

Locatie: Undercurrent routebeschrijving

 

Share this post:

News, updates and adventure

Follow our adventures on Instagram