Zeil & Kunst in Amstelveen

SAIL A FUTURE

Een gezamenlijk avontuur van FAIR TRANSPORT, SPORTS FOR CHILDREN EN PAINT A FUTURE.

Kinderen van een turnschooltje in Brazilië dromen ervan olympisch kampioen te worden. Sports for Children stelt turntoestellen beschikbaar, het zeilend vrachtschip Tres Hombres vervoert deze toestellen. Kinderen in de havensteden die door het schip werden aangedaan schilderden hun goede wensen op de zeilen en zo reisden deze kinderwensen over de wereldzeeën. Tijdens de opening van de tentoonstelling wordt u deelgenoot van dit geweldige avontuur.

Van de beschilderde zeilen zijn mooie tassen gemaakt die u kunt kopen tijdens de expositie. U kunt de tas vullen met o.a. de fair  trade ecologisch-biologische waren die door het schip Tres Hombres naar Nederland zijn gezeild (chocola en koffie uit de Cariben, wijn uit Portugal). De opbrengst is voor de toekomst van de kinderen die op de zeilen schilderden.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens kantooruren in het atrium van de Sociale Verzekeringsbank, van Heuven Goedhartlaan 1, Amstelveen.  Meer informatie www.paintafuture.org

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/115708303721051601150/albumid/6226948611305543057?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]
Sustainable transport over sea. Tres Hombres, Nordlys, Ecoliner, Clippership, Noah, Fairtransport, Fairtrade, Logbook, shipping news.
%d bloggers like this: