Fairtransport aanwezig tijdens Traditionele Schepen Beurs op 10, 11 en 12 November in Den Helder

10, 11 en 12 november opent de Traditionele Schepen Beurs zijn deuren weer van 10:00 uur tot 17:00 alle dagen. U vindt de beurs in gebouw 66 op Willemsoord. Op vrijdag zal de beurs officieel geopend worden door het luiden van de bel op vrijdag morgen om 10:00 uur.

De EOC-Traditionele Schepen Beurs wordt voor de tweede keer georganiseerd in Den Helder. De beurs streeft ernaar om een ontmoetingsplek te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in Traditionele Schepen en daar meer over wil weten. De beurs hoopt een breed publiek aan te spreken van mogelijke wereldreizigers die op zoek zijn naar de reis van hun leven aan boord van een oceaan zeiler tot vrijwilligers die zich voor het behoud van het traditionele schip in willen zetten.

Tijdens de beurs zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Er zullen lezingen gehouden worden in het Schippers cafe – uiteenlopend van mastkeuringen tot elektrisch varen. Op de beursvloer zullen presentaties gegeven worden over zeil reizen aan boord van schepen. In gebouw 66 en de Medemblikkerloods (naast gebouw 66) zullen verschillende ambachten ten toon worden gesteld – denk aan staaldraad splitsen, huidgangen rondbranden en nog veel meer.
Natuurlijk is Fairtransport ook aanwezig. Bezoek onze stand in gebouw 66 met de door onze zeilende vrachtschepen vervoerde producten. Tot dan!

Voor meer informatie: http://www.traditioneleschepenbeurs.nl/

Share this post:

News, updates and adventure

Follow our adventures on Instagram